Dumitru s-a născut la 2 mai 1965 în județul Giurgiu, comuna Gogoșari, într-o familie de oameni sinceri și gospodari. Urmează Școala Generală nr.3 și Liceul "Ion Maiorescu" Giurgiu. Devine inginer licențiat la Facultatea de Forajul Sondelor din cadrul Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti. Din 1991 se angajează în mediul privat. Urmează timp de 2 ani cursurile de master la SNSPA București, în domeniul "Managementul sistemului public".

Este căsătorit și are doi copii de care este tare mândru: Bianca, 17 ani, elevă în clasa a XI-a și Bogdan, 19 ani, proaspăt student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii din București.

Dumitru Beianu este un susținător înfocat al agriculturii ecologice, fie că vorbim de sectorul vegetal sau zootehnic. Iubește sporturile de întreținere iar recent a descoperit o pasiune pentru chitara clasică de la profesorul Mihai Dicu.

Realizări în mandatul 2008 - 2012

Dumitru Beianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu în perioada 2008-2012, o perioadă afectată de criza economică severă şi, cu toate acestea, alături de întregul colectiv de profesionişti din instituţie, a reuşit, în cei patru ani de mandat să aducă judeţul pe primele locuri în ţară, în multe domenii importante: cooperare transfrontalieră, atragerea fondurilor europene, sănătate, educație.

Idei de dezvoltare 2020 - 2024

Dumitru Beianu își propune proiecte ambitioase pentru urmatorul mandat: fie că vorbim despre mult-așteptatele rețele de gaze naturale în mediul rural, reabilitarea integrală a Spitalului Județean de Urgență sau cadastrul general al județului, vorbim despre proiecte vitale în domeniile care afectează profund viața de zi cu zi și, deopotrivă, oferă speranța unui viitor prosper pentru toți giurgiuvenii!

Votează Dumitru Beianu
Președintele Consiliului Județean Giurgiu

Get in Touch